Karriere-muligheter

Profesjonell kandidat-opplevelse

Alle våre søkere skal oppleve en profesjonell søkeprosess.

Vi sørger for å behandle og besvare alle søknader vi mottar. I tillegg legger vi stor vekt på klar og tydelig kommunikasjon, og gir grundige tilbakemeldinger om hvordan vi har vurdert hver enkelt søker. Vår målsetting er å sikre at alle kandidater får en rettferdig og informert behandling gjennom hele søknadsprosessen.

Søk her!

Employer Value Proposition

Hva tilbyr vi våre ansatte?

BHC Construction AS er en seriøs tariffbedrift som setter arbeidsmiljø og lærerike oppgaver i fokus. Vi gir våre ansatte fem ukers ferie, utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Enkelte prosjekt gir mulighet for rotasjon -og akkordarbeid.

I tillegg blir alle våre ansatte tett fulgt opp, og ledelsen er tilgjengelig. Vi jobber med gode samarbeidspartnere som sammen med oss har fokus på bærekraft, likeverd og HMS.

Vi har store forventninger til våre ansatte, og gjennom trivselstiltak har vi troen på at motivasjon og moral øker, og at dette gjenspeiler seg i vår produktivitet og kvalitet.

Ledige stillinger

BHC Construction er et selskap i sterk vekst, og vi ser alltid etter dyktige og selvstendige fagpersoner. Vi jobber mest med rehabilitering, tilbygg, nybygg og innvendig- og utvendig tømrerarbeid. For å kunne utføre arbeidsoppgaver hos oss må du ha fagbrev og kunne lese tekniske tegninger.

Tømrere, formenn og prosjektledere oppfordres spesielt til å søke. Vi ser for oss at du har arbeidet minst 5 år som tømrer i Norge, er positiv, hardtarbeidende og nøyaktig, og har gode norsk- og engelskkunnskaper. Det er også en stor fordel om du har førerkort klasse B. Vår søknadsprosess er enkel – bare send din CV eller spørsmål til post@bhcc.no

Ledige stillinger

Kontakt

+47 489 50 594 post@bhcc.no

Sjølyst plass 2

0278 Oslo

Org nr: 964850720

© 2023 BHC Construction As