Om oss

Lokal forankring

BHC Construction AS er et anerkjent og lokalbasert selskap innen tømmer- og betongentrepriser. Vi utfører våre tjenester primært i Oslo, Viken og gamle Vestfold.

Som en del av et internasjonalt konsern, har vi også fordelen av å kunne dra nytte av profesjonelle rekrutteringsteam og mannskap fra hele Europa. Denne tilknytningen gir oss en unik mulighet til å håndplukke talentfulle fagfolk som kan bidra til å levere prosjekter av høyeste kvalitet.

Vi er dedikerte til å levere skreddersydde løsninger som tar hensyn til lokale forhold og behov. Med vår kombinasjon av lokal innsikt og internasjonal erfaring, er vi rustet til å takle selv de mest krevende tømmer- og betongentrepriser.

Lokal forankring og kvalitet i alle ledd er selve fundamentet i BHC Construction AS. Er du ute etter en seriøs samarbeidspartner eller underentreprise så håper vi du kontakter oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss!

Omdømmebygging

Vi jobber hver dag for et godt omdømme i egen bransje, hos våre samarbeidspartnere, eiere, ansatte og myndigheter. Vi vet at det tar tid å bygge opp et godt omdømme, og veldig kort tid å bryte det ned.

Kontakt

+47 489 50 594 post@bhcc.no

Sjølyst plass 2

0278 Oslo

Org nr: 964850720

© 2023 BHC Construction As